A Diamond FX-ről

Full 1
A Diamond FX-ről
Full 1
Full 1
Full 1

Szenvedélyünk az arc- és testfestékek, sminkek és a kiváló minőségű eszközök. Széles termékskálát kínálunk: csíkos festékek, szemhéjpúderek, ecsetkészletek. Mindegyik megfizethető és könnyen használható. Kezdők és profik számára is kiváló festékek.

Megfizethető, minőségi kozmetikumok.

Arc- és testfestékeink, sminktermékeink és professzionális eszközeink kiterjedt gyűjteményével arra törekszünk, hogy színesebb hellyé tegyük a világot. 2008-as alapítása óta a Diamond FX mércét állít a minőségi kozmetikumok terén. Cálunk: kiváló minőségű arc- és testfestékek elérhetővé tétele bárki számára, világszerte.

Bőröd állapota a legfontosabb. A Diamond FX-et az EGK és az FDA előírásai szerint gyártják. A Diamond FX formula parfümmentes, gyengéd az érzékeny bőrhöz is, így a test bármely részén biztonságosan használható.*

Full 1
Megfizethető, kiváló minőségű kozmetikumok
Full 1

Ügyfeleink a létezésünk okai

Az otthoni sminkesektől a professzionális testfestőkig, a cosplayesektől a kisgyermekes anyákig. Hihetetlenül büszkék vagyunk ahogy látjuk, hogyan fejlödik testfestési készségük. Keményen dolgozunk azon, hogy termékeink a legjobb minőségűek maradjanak. Garantáljuk a gyors, biztonságos szállítást otthonod küszöbéig.

* Számos Diamond FX Neon termék neon pigmenteket tartalmaz, amelyeket az FDA nem tesztelt. Ezért nem kozmetikai felhasználásra, hanem csak hajra és speciális effekekre való használatra vannak felcímkézve. Ne használj arc- és testfestéket a szemek és az ajkak körül, illetve sérült bőrön. Kerüljük a textillel, kárpittal való érintkezést.